Szukam pomysłu na koszulki na 50. urodziny i zastanawiam się głównie nad kolorem, bo nadruk będzie raczej prosty i bez zdjęcia. Impreza ma być w lokalu, część osób będzie robiła zdjęcia, więc nie chciałbym, żeby koszulki wyglądały zbyt ponuro albo zbyt krzykliwie. Jubilat lubi praktyczne rzeczy, dlatego fajnie byłoby, żeby taką koszulkę dało się założyć też później, a nie tylko raz na imprezę. Waham się między czarną, białą i granatową, ale nie wiem, która opcja najlepiej pasuje do takiej okazji. Jaki kolor wybrać? Czy jasny nadruk na ciemnej koszulce wygląda lepiej?
Koszulki na 50 urodziny
Jaki kolor koszulki na 50. urodziny najlepiej sprawdzi się na imprezie?
P
PrzemekPrezent
2026-07-25 15:04
4 Komentarzy
Dyskusja (4)
Strona 1 z 1
M
MartaZNotatnika
2026-07-25 15:22
Ja bym poszedł w granat, butelkową zieleń albo ciemniejszy grafit, bo dobrze wyglądają na zdjęciach i potem nadal da się taką koszulkę normalnie nosić. Jeśli nadruk ma być prosty, to jasny beżowy albo biały napis będzie wyglądał bardziej elegancko niż coś bardzo kontrastowego.
E
Ewela83
2026-07-25 15:44
A jaki klimat ma mieć ta impreza: bardziej elegancki czy luźny? Bo przy prostym nadruku dużo zależy od tego, czy koszulka ma wyglądać „okazjonalnie”, czy raczej jak normalna rzecz do noszenia później. Ja bym jeszcze brał pod uwagę, jakie kolory jubilat faktycznie nosi na co dzień, bo wtedy mniejsza szansa, że koszulka wyląduje w szafie po jednym razie. Macie już wybrany kolor nadruku?
E
EdytaRadzi
2026-07-25 15:58
Też bym poszedł w kolor, który jubilat normalnie nosi, bo wtedy koszulka nie będzie wyglądała jak jednorazowy gadżet. Przy luźniejszej imprezie fajnie wypada granat, butelkowa zieleń albo grafit z jasnym nadrukiem, a przy bardziej eleganckim klimacie może biel albo ecru.
R
Renata38
2026-07-26 10:11
Na taką okazję dobrze sprawdzają się kolory typu granat, butelkowa zieleń, grafit albo bordo, bo na zdjęciach wyglądają elegancko, ale nie są nudne. Unikałbym czystej czerni, jeśli ma być wesoły klimat, i bardzo jaskrawych kolorów, bo później taka koszulka częściej ląduje w szafie. Przy prostym nadruku fajnie wygląda jasny napis na ciemniejszej koszulce albo odwrotnie, byle kontrast był czytelny. A jubilat częściej chodzi w stonowanych kolorach czy lubi coś bardziej wyróżniającego się?