Koszulki na 50 urodziny

Jaki nadruk na koszulkę na 50. urodziny wytrzyma kilka prań i dalej będzie wyglądał dobrze?

I
IgaNaPrezent
2026-04-29 06:40
1 Komentarzy
Szukam koszulki na 50. urodziny jako prezent i zależy mi, żeby po imprezie nie nadawała się tylko na jeden raz. Widziałam sporo ofert z różnymi rodzajami nadruku, ale na zdjęciach wszystko wygląda podobnie i trudno ocenić, co faktycznie dobrze się trzyma po praniu. Chodzi mi o model z napisem lub grafiką, który po kilku użyciach nie popęka i nie straci koloru, bo jubilat raczej będzie ją jeszcze nosić. Czy lepiej sprawdza się nadruk cyfrowy czy folia? Na co patrzeć w opisie produktu?

Dyskusja (1)

Strona 1 z 1

K

Karol82

2026-04-29 07:56

U mnie najlepiej trzymały się koszulki z nadrukiem DTG albo sitodrukiem, zwłaszcza jeśli sama bawełna była porządna, a nie cienka jak papier. Folia flex po praniu też potrafi wyglądać dobrze, ale przy większych grafikach zdarzało mi się, że po czasie zaczynała się lekko odklejać albo robiła się sztywna. Jeśli to ma być coś, co jubilat faktycznie jeszcze założy, to brałabym prostszy napis niż wielką grafikę na pół koszulki, bo takie zwykle dłużej wyglądają normalnie. Myślisz bardziej o czymś śmiesznym czy raczej stonowanym?