Jaki kupic prezent dla niej

Jaki prezent dla niej, jeśli zaczęła robić biżuterię handmade i sprzedaje pierwsze rzeczy na Instagramie (200–300 zł)?

P
PaulinaPodpowie
2026-05-01 18:32
0 Komentarzy
Szukam prezentu dla dziewczyny, która od kilku miesięcy mocno wkręciła się w robienie biżuterii handmade i naprawdę traktuje to już więcej niż tylko jako chwilowe hobby. Na razie tworzy głównie kolczyki i bransoletki z koralików, stali chirurgicznej i drobnych zawieszek, a ostatnio założyła też profil na Instagramie, gdzie pokazuje swoje prace. Ma już podstawowe narzędzia i materiały, więc nie chcę kupić czegoś oczywistego albo zdublować rzeczy, które już ma. Budżet mam w granicach 200–300 zł i zależy mi na czymś, co będzie pasowało do tego etapu, kiedy ktoś rozwija pasję i zaczyna myśleć o pierwszej sprzedaży. Dodatkowo wiem, że za kilka tygodni wybiera się na swój pierwszy mały kiermasz lokalny, więc prezent mógłby być związany też z tym krokiem. Nie chciałbym iść w banalne kosmetyki czy biżuterię „dla niej”, skoro sama robi takie rzeczy i ma już dość konkretny gust. Co w takiej sytuacji byłoby trafionym prezentem dla osoby, która rozwija się w rękodziele i coraz poważniej do niego podchodzi?

Dyskusja (0)

Strona 1 z 1

Jeszcze nikt nie zabrał głosu. Bądź pierwszy!