Organizuję niespodziankę na 40 urodziny i chcemy zamówić koszulki dla kilkunastu osób z zabawnym nadrukiem. Wahamy się, czy zrobić jeden wspólny tekst dla wszystkich, żeby wyglądało to spójnie na zdjęciach, czy jednak dać każdemu trochę inny napis dopasowany do relacji z jubilatem. Czy przy takim zamówieniu lepiej sprawdza się jeden wspólny motyw, czy różne teksty na koszulkach?
Koszulki na 40 urodziny
Czy koszulki na 40 urodziny lepiej zamówić z jednym wspólnym hasłem czy różnymi tekstami dla gości?
P
PaulinaPodpowie
2026-07-09 09:20
3 Komentarzy
Dyskusja (3)
Strona 1 z 1
J
Jacek1979
2026-07-09 12:49
Ja bym poszedł w jeden wspólny motyw, a różnice zrobił jakimś małym dopiskiem, np. ksywką albo krótkim tekstem na plecach. Na zdjęciach nadal będzie to wyglądało spójnie, a każdy będzie miał coś swojego i bardziej osobistego. Przy kilkunastu osobach zupełnie różne hasła mogą już zrobić trochę chaosu, zwłaszcza jeśli nadruki mają być zabawne. Macie już jakiś motyw przewodni imprezy?
A
AsiaKomentuje
2026-07-14 17:20
Jacek dobrze to ujął, bo przy kilkunastu osobach całkiem różne napisy mogą zrobić trochę chaosu. Jeden motyw przewodni będzie lepiej wyglądał na zdjęciach, a mały dopisek z ksywką albo żartem „od środka” doda osobistego charakteru. Fajnie też, gdy jubilat od razu widzi, że to jedna ekipa, ale każda koszulka ma swój smaczek. Macie już wybrane główne hasło?
C
CelinaOdpowiada
2026-07-10 20:56
Ja bym poszedł w jeden wspólny motyw i ewentualnie drobny indywidualny dopisek dla każdego, bo na zdjęciach będzie spójnie, a nadal zostanie osobisty akcent. Macie już jakiś główny żart związany z jubilatem?