Jaki kupic prezent na urodziny

Jaki prezent na 39. urodziny dla kolegi, który awansował na brygadzistę w magazynie?

B
Bartek_z_Poznania
2026-07-20 18:04
3 Komentarzy
Cześć, szukam pomysłu na prezent dla kolegi z pracy, który kończy 39 lat i właśnie awansował na brygadzistę w dużym magazynie. Znamy się od kilku lat z branży, więc chciałbym, żeby prezent był praktyczny, ale nie wyglądał jak typowy firmowy gadżet. Ma sporo obowiązków, często jest w ruchu między halą, biurem i załadunkami, a po pracy raczej ceni proste rzeczy niż ozdoby. Budżet mam w okolicach 200-300 zł i zależy mi, żeby nie kupić czegoś przypadkowego. Czy lepiej celować w coś do pracy, czy bardziej prywatnego? Czy taki budżet jest rozsądny?

Dyskusja (3)

Strona 1 z 1

B

BasiaPoCichu

2026-07-20 18:27

U nas przy podobnym awansie dobrze siadł porządny kubek termiczny i mały organizer/notes w twardej oprawie, bo gość cały czas latał między halą a biurem i faktycznie tego używał. W okolicach 200 zł można już kupić coś solidnego, bez klimatu firmowego gadżetu.
P

PawelOdRoweru

2026-07-20 22:59

RE: BasiaPoCichu
Też bym szedł w ten kierunek, bo przy takim trybie pracy kubek termiczny albo solidny notes nie leży potem w szufladzie, tylko realnie się przydaje. Może dorzucić coś bardziej „osobistego”, np. grawer z imieniem zamiast firmowego tekstu?
I

IzaOdKawy

2026-07-26 09:37

U nas w podobnej sytuacji dobrze siadł porządny kubek termiczny albo mały termos, taki naprawdę szczelny, bo chłopak latał między halą a biurem i kawa ciągle mu stygła. Druga rzecz, którą sam dostałem po awansie, to solidny organizer/etui na notes, długopis, identyfikator i drobiazgi, nie wygląda firmowo, a w pracy robi robotę. Za około 200 zł można już kupić coś sensownego, bez tandetnego nadruku, ewentualnie dorzucić mały grawer z inicjałami. On bardziej kawowy typ czy raczej nosi wodę/napoje przez zmianę?