Dzień dobry, chciałbym zapytać o odpowiedni prezent na 39. urodziny dla kolegi z pracy, który niedawno objął stanowisko kierownika magazynu. Znam go głównie zawodowo, dlatego zależy mi na upominku neutralnym, praktycznym i nienarzucającym zbyt prywatnego charakteru. Osoba ta pracuje w branży logistycznej, dużo czasu spędza na organizacji zespołu i spraw bieżących. Budżet zakładam raczej umiarkowany, ponieważ prezent ma być od jednej osoby, a nie od całej firmy. Jaki prezent w takiej sytuacji byłby właściwy i dobrze odebrany?
Jaki kupic prezent na urodziny
Jaki prezent na 39. urodziny dla kolegi, który awansował na kierownika magazynu?
P
Pawel36
2026-07-01 13:02
3 Komentarzy
Dyskusja (3)
Strona 1 z 1
D
DariaZForum
2026-07-01 15:43
Dobrym pomysłem może być porządny notes/organizer, kubek termiczny albo elegancki długopis, bo to neutralne i przydatne przy pracy kierownika. Czy prezent ma być od jednej osoby, czy składkowy od zespołu?
M
Marek74
2026-07-01 21:09
Te propozycje od Darii brzmią sensownie, szczególnie jeśli znacie się głównie z pracy i nie chcesz wchodzić w zbyt osobiste klimaty. Przy takim stanowisku faktycznie coś używanego na co dzień może się sprawdzić lepiej niż typowo „urodzinowy” gadżet. Ja bym tylko doprecyzował budżet, bo przy prezencie od jednej osoby elegancki długopis albo dobry kubek termiczny są w sam raz, a przy składce można już pomyśleć o czymś trochę porządniejszym. Organizer też jest okej, choć tu trzeba uważać, czy on w ogóle korzysta z papierowych notatek, bo część osób wszystko trzyma w telefonie albo systemie firmowym. Może też jakiś zestaw biurkowy, jeśli ma swoje miejsce do pracy, ale bez przesadnej „szefowskiej” symboliki. A prezent ma być raczej oficjalny przy ludziach, czy wręczany bardziej prywatnie?
K
KasiaPoPracy
2026-07-13 12:53
U nas w podobnej sytuacji dobrze przyjął się porządny kubek termiczny albo elegancki notes z długopisem, bo to jest neutralne, a przy pracy kierownika magazynu faktycznie się przydaje. Składacie się zespołem, czy prezent ma być tylko od Ciebie?