Jaki kupic prezent na urodziny

Jaki prezent na 29. urodziny dla dziewczyny, która zaczyna studia podyplomowe i pracuje zdalnie?

H
HaniaDoradza
2026-06-02 11:00
2 Komentarzy
Szukam pomysłu na prezent na 29. urodziny dla dziewczyny, która od października zaczyna studia podyplomowe i jednocześnie pracuje zdalnie z domu. Budżet mam około 250-300 zł, ale zależy mi, żeby prezent nie wyglądał jak przypadkowy gadżet kupiony na ostatnią chwilę. Ona lubi rzeczy praktyczne, ale nie chciałabym iść w coś zbyt biurowego albo nudnego. Urodziny są za dwa tygodnie, więc mam jeszcze chwilę na zamówienie czegoś sensownego. Co mogłoby się sprawdzić w takiej sytuacji?

Dyskusja (2)

Strona 1 z 1

E

EdytaRadzi

2026-06-02 12:25

U mnie dobrze się sprawdził ładny, porządny planer albo zestaw planer + fajny kubek termiczny, bo przy pracy z domu i studiach faktycznie wchodzi w codzienne użycie, a nie wygląda jak typowy biurowy prezent. Możesz też pomyśleć o lampce na biurko z regulacją światła, tylko takiej bardziej „ładny element pokoju” niż sprzęt z korpo biurka.
M

Marek74

2026-06-02 13:06

Może coś, co uprzyjemni jej i naukę, i pracę z domu, ale nie będzie wyglądało jak typowy sprzęt biurowy. Fajnie sprawdziłby się np. porządny kubek termiczny, ładny planer albo zestaw: elegancki notes + dobre pióro/długopis + jakaś dobra kawa lub herbata. W tym budżecie da się też znaleźć ładną lampkę na biurko, bardziej designerską niż „korpo”. A ona bardziej lubi rzeczy estetyczne, czy takie typowo funkcjonalne?